Launch & MSP Meetup

Cum să faci ca tot ce se întâmplă la nivel de idee, experiment sau cercetare să devină realitate? Vino la Launch & MSP Meetup și ai să găsești răspunsul! Evenimentul va fi găzduit în INFLPR Măgurele și este dedicat atât cercetătorilor, care doresc să transforme produsele și descoperirile lor în afaceri profitabile, cât și fondatorilor și investitorilor, care sunt în căutare de idei practice, inovative și, bineînțeles, profitabile.

November 24

Gazda: C400 FOTOPLASMAT
15:30 – 19:00

Suntem siguri că ai auzit de acele idei care schimbă lumea. Dar cum poți să faci ca tot ce se întâmplă la nivel de idee, experiment sau cercetare să devină realitate?

Vino la Launch & MSP Meetup, din 24 noiembrie, ora 15:30, eveniment găzduit de INFLPR Măgurele și dedicat atât cercetătorilor, care doresc să transforme produsele și descoperirile lor în afaceri de succes, cât și fondatorilor și investitorilor, care sunt în căutare de idei practice și, bineînțeles, profitabile.

Practic, cei ce participă pot găsi fie investitorul potrivit pentru ideea lor, fie un partener de business sau un colaborator, fie claritate în procesul de perfecționare a produsului.

AGENDA:

👉 20″ – Panel 1 | tema A.I. | George Grama (fondator Atlas Navi) & Dragos Barbu (Head of Cloud Computing ICI) & moderator Razvan Craciunescu (Associate Professor, Tech Transfer enthusiast)

👉 20″ – Panel 2 | tema CyberSecurity | Liviu Sandulescu (Project Manager CyberSwarm), Cristina Elena Huides (Marketing CyberSwarm), (Cristian Goiceanu (Chief Security Officer BCR) & moderator Razvan Craciunescu (Associate Professor, Tech Transfer enthusiast)

👉 5” Deschidere și prezentare MSP – Madalin Ionita (Executive Director//Măgurele Science Park Association)

👉 5” Prezentare: Scurtă prezentare C400 FOTOPLASMAT – Dr. Nicu Doinel Scarisoreanu

👉 25″ – prezentare 5 proiecte de cercetare

👉 5″ – prezentare cloud computing cu Dragos Barbu (Head of Cloud Computing ICI)

Te așteptăm la Launch & MSP Meetup!

Eveniment găzduit de INFLPR Măgurele, la inițiativa Launch și MSP (Măgurele Science Park). MSP este sprijinită de CJ Ilfov, Primăria Măgurele, IFIN-HH, UPB și UB. Launch este o inițiativă a How To Web, Google for Startups și InnovX – BCR

Event Location

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației

Address

Strada Atomiștilor, nr. 409, Măgurele 077126

data & ora

24 noiembrie, 15:30 – 19:00

Logo Twitter Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin Logo Youtube