Launch Events

La întâlnirile noastre, se deschid uși pentru întreaga comunitate de fondatori, studenți, cercetători, talente tech, mentori, reprezentanți din diverse companii și aspiranți antreprenori.

Aici avem ocazia să ne conectăm, să punem cap la cap idei și să colaborăm la super proiecte!

Networking

Community Evenings

Membrii, prietenii comunității  și entuziaști ai industriei de tehnologie și inovație se întâlnesc in-person pentru networking, schimb de informații și experiențe.

Campus Days

Evenimentele din campusurile din România vor să adune în același loc tineri pasionați de business, fondatori, investitori și reprezentați ai unor companii care au același scop: să dezvolte piața de startups din România.

Verticals - Launch Health Tech & Founders Summit

Veriticalele Launch sunt pe harta noastră datorită nevoii pieței de a schimba ceva în industria health tech, când vine vorba de Launch Health Tech, sau de a agita puțin apele în lumea antreprenoriatului, cu evenimentul Founders Summit.

Events & Projects Supported by Launch

Ne dorim să sprijinim ecosistemul antreprenorial, de aceea găsim modalități de a crea oportunități, proiecte și evenimente care să stimuleze activitatea și inovațiile din lumea startup-urilor și a antreprenorilor.

Primește newsletter Launch

Skip to toolbar
Logo Twitter Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin Logo Youtube