Organizatori

How to Web reprezintă una dintre cele mai importante conferințe anuale de tehnologie și inovație din Europa de Est, lansată încă din 2010. Ea reunește antreprenori în tehnologie, dezvoltatori de produs, developeri, specialiști în marketing online, inovatori și investitori, care sunt în căutare de inspirație și know-how despre cum să dezvolte produse și afaceri digitale.

 

“Launch democratizează accesul la cele mai importante resurse pentru fondatorii de startup-uri.”

BOGDAN IORDACHE

Fondator How to Web

Google for Startups este inițiativa Google prin care susținem dezvoltarea startup-urilor din toată lumea. Le punem la dispoziție produsele Google, resursele, conexiunile și bunele practici astfel încât să construiască produse și servicii cât mai bune. Detalii și resurse Google for Startups: https://startup.google.com

 

“Google for Startups ajuta startup-urile să crească prin acces la produse, mentori și resurse de top.”

DAN OROS

Head of Marketing @ Google & YouTube Romania

InnovX-BCR este un accelerator din Europa Centrală și de Est dedicat business-urilor din tehnologie. În ultimii trei ani, peste 110 de startup-uri și IMM-uri, dintr-un total de peste 1.100 de aplicații, au fost accelerate.

Programul ajută companiile să crească printr-o curriculă adaptată start-up-urilor de tehnologie, acces la finanțare, acces la potențiali clienți și evenimente internaționale.

STEFAN BUCIUC

CEO @ BCR Social Finance

Primește newsletter Launch

Logo Twitter Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin Logo Youtube