Organizatori

How to Web reprezintă una dintre cele mai importante conferințe anuale de tehnologie și inovație din Europa de Est, lansată încă din 2010. Ea reunește antreprenori în tehnologie, dezvoltatori de produs, developeri, specialiști în marketing online, inovatori și investitori, care sunt în căutare de inspirație și know-how despre cum să dezvolte produse și afaceri digitale.

 

„Launch democratizează accesul la cele mai importante resurse pentru fondatorii de startup-uri.”

BOGDAN IORDACHE

Fondator How to Web

Google for Startups este inițiativa Google prin care susținem dezvoltarea startup-urilor din toată lumea. Le punem la dispoziție produsele Google, resursele, conexiunile și bunele practici astfel încât să construiască produse și servicii cât mai bune. Detalii și resurse Google for Startups: https://startup.google.com

 

„Google for Startups ajuta startup-urile să crească prin acces la produse, mentori și resurse de top.”

DAN OROS

Head of Marketing @ Google & YouTube Romania

Grupul Erste prin BCR Social Finance și prin programul Social Banking sprijină antreprenorii aflați la început de drum, precum și companiile de microfinanțare, organizațiile sociale și persoanele aflate în dificultăți financiare.

 

„BCR Social Finance susține antreprenoriatul cu impact social, pentru crearea unor startup-uri sănătoase care să scaleze și pentru ca fondatorii și echipele acestora să rămână în România.”

STEFAN BUCIUC

CEO @ BCR Social Finance

Orange România este și organizatorul Orange Fab România (www.orangefab.ro), un program de accelerare corporate, lansat în 2017, conceput pentru a susține antreprenorii în dezvoltarea de produse inovatoare și distribuirea acestora pe plan local și internațional. Acest program își propune să descopere startup-uri din România cu produse avansate, care ajută la îmbunătățirea stilului de viață și stabilesc trenduri.

 

„Orange susține antreprenorii de astăzi să dobândească cunoștințele și conexiunile necesare dezvoltării unui business relevant, responsabil și sustenabil.”

MONICA OBOGEANU

Startup Programs Manager @ Orange

Primește newsletter Launch

Logo Twitter Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin Logo Youtube