Dan Mihaescu

Iulian Cîrciumaru

Investitor cu background academic de economie și antreprenoriat la instituții precum ASE Bucuresti, Copenhagen Business School, Harvard, absolvind un MBA la IMD Lausanne. Timp de 7 ani a lucrat în consultanță de management la A.T. Kearney și PwC.

Radu Atanasiu

Lector la Maastricht School of Management, specializat în teme de business precum gândirea critică, luarea deciziilor, persuasiunea și rezolvarea complexă a problemelor.

Rumen Iliev

Investitor cu peste 15 ani de experiență de auditor intern și business process specialist.

Alexandru Popescu

Specialist în leadership, construirea și dezvoltarea echipelor extrem de performante și motivate, fuziuni și achiziții, marketing, operațiuni și vânzări.

Alexandru Bogdan

Specialist în leadership, construirea și dezvoltarea echipelor extrem de performante și motivate, fuziuni și achiziții, marketing, operațiuni și vânzări.

Radu Georgescu

Antreprenor în serie în industriile de software și eCommerce. A efectuat exit-uri de succes precum ePayment business către Naspers, Avangate către Francisco Partners și Vectorwatch către Fitbit.

Bogdan Axinia

Lider senior cu 16 ani de experiență în companii de tehnologie, lucrează în prezent ca consilier cu directori de nivel C și echipele acestora pentru a stimula creșterea afacerii prin tehnologie.

Dan Lupu

Investitor cu puncte forte în finanțare corporate, due diligence, modelare financiară.

Marius Ghenea

Profesionist puternic calificat în investiții, negocieri, planificare de afaceri, antreprenoriat, management și dezvoltare corporativă.

Primește newsletter Launch

Logo Twitter Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin Logo Youtube